Licentievormen en betalingen

Maglr werkt op basis van een maandelijks licentiemodel. We hebben drie soorten licenties; Standard, Business en Pro. Bij het aanmelden voor een Maglr account start je met een Demo licentie. Vanuit de demo heb je de mogelijkheid vanuit het dashboard te upgraden naar één van onderstaande licentiemodellen.

Een demo is aan te vragen via onze website www.maglr.com en kan je 14 dagen gebruiken. Hierin zetten we alle opties in de vorm van een Business licentie open, maar krijg je in het gepubliceerde eindresultaat Maglr branding te zien.

Licentievormen

We hebben voor verschillende typen gebruikers drie soorten licenties samengesteld. Deze licenties verschillen in de hoeveelheid publicaties, te gebruiken templates, variatie aan webinterfaces en extra mogelijkheden in het platform. Een licentie kan je per maand upgraden of downgraden. Let wel op dat eerder genoemde functionaliteiten komen te vervallen als je een licentie downgrade.

Gebruik van een licentie

Een licentie wordt afgenomen door een organisatie, die hier zelf zijn eigen publicaties op plaatst. Een reclamebureau kan bijvoorbeeld geen gebruik maken van een enkele licentie, om meerdere klanten te bedienen. Er dient in dat geval per klant een licentie afgesloten te worden.


Op basis van deze licentie wordt er in Maglr een domein ingesteld, met daaromheen een omgeving (interface) in logo en huisstijlkleuren van de organisatie. Hierbinnen kan men een onbeperkt aantal publicaties klaarmaken.

Grotere organisatie (met meerdere interne bedrijven of buitenlandse vestigingen) dienen aparte licenties af te sluiten. Zij opereren als losse bedrijven en willen in dat geval hun publicaties op een losse omgeving onder een eigen domein publiceren. We kunnen hiervoor de verschillende accounts wel aan elkaar koppelen om informatie te delen. 

Eenmalige editie

Ons model gaat uit van een maandelijkse overeenkomst, waarbij er een onbeperkt aantal edities onder eigen naam uitgebracht worden. In geval het om een éénmalige publicatie gaat voor een periode van een jaar, hanteren we aparte prijzen. Neem hiervoor contact met ons op.

Betalingen

Betalen kan met iDeal of creditcard, waarna we het maandbedrag iedere maand automatisch afschrijven. Voor zakelijk gebruik is het eveneens mogelijk het bedrag jaarlijks in rekening te brengen per factuur, neem hiervoor contact met ons op.