De Maglr iPad & Android applicatie

Om je publicaties offline te bekijken hebben we een iPad en Android app ontwikkeld. Deze Maglr app is te downloaden vanuit de AppStores en is toegankelijk met je dashboard login. Na het inloggen zie je een overzicht van de verschillende edities, deze edities zijn te downloaden waarna ze offline zijn te openen.

De Maglr app is ontwikkeld voor algemeen gebruik. Het is mogelijk dat we een app geheel onder eigen naam en uitstraling in de AppStore plaatsen. Het is voor gebruikers in dat geval niet nodig om in te loggen en zien direct de boekenplank met publicaties. Daarbij zijn er extra mogelijkheden om gebruikers op de hoogte te stellen bij nieuwe updates of publicaties.

Presentatie templates

Binnen onze Maglr templates hebben we een aparte categorie met presentaties aangemaakt. Deze templates zijn special gemaakt voor tablet gebruik. In de template zelf hebben we een navigatiemenu geplaatst waardoor het tijdens presentatie makkelijk is snel te schakelen tussen verschillende onderwerpen.