Meerdere gebruikers

Een Maglr licentie heeft een hoofdgebruiker met alle rechten. Het is mogelijk om voor medewerkers losse accounts aan te maken met beperkte rechten. De hoeveelheid accounts is afhankelijk van de licentie.

Vanuit Maglr kunnen we verschillende constructies opzetten afhankelijk van hoe het platform wordt gebruikt. Grote organisaties die Maglr als salestool gebruiken willen bijvoorbeeld de medewerkers losse accounts geven. Een medewerker kan zelf inloggen om eigen presentaties te maken, maar ook inloggen op de iPad om de overige algemene presentaties te bekijken.

In te stellen rechten

• Recht op specifieke onderdelen binnen het dashboard
  • Recht op specifieke categorien met publicaties
  • Recht op enkel eigen publicaties

Delen van publicaties

Gebruikers die samenwerken kunnen onderling edities met elkaar delen indien deze niet publieke toegangkelijk zijn.

Gedeelde bibliotheek

Iedere publicatie  heeft een eigen bibliotheek. Het is eveneens mogelijk een gedeelde bibliotheek aan te maken. Vanuit deze bibliotheek kunnen alle gebruiker basis bestanden gebruiken.

Samenwerken in publicaties

Het samenwerken in een publicatie is mogelijk, alleen niet op pagina niveau. Het platform geeft dan een melding als er twee personen op dezelfde pagina aan het werk zijn. In het overzicht van de publicatie is duidelijk te zien waar de andere collega aan het werk is zodat je elkaar niet in de weg zit.

iPad

Naast het dashboard kunnen de medewerkeraccounts ook worden gebruikt als login voor de Maglr iPad app. Ook hier zijn verschillende combinaties mogelijk met scheidingen welke publicaties men mag zien en bewerken.